home     |     contact
 
Home
Over MoniSoft
Producten/Diensten
Portfolio
Support
Contact
 
     
 
 
 WIE en WAT is MoniSoft ?
 

MoniSoft is een onderneming die gespecialiseerd is in IT-dienstverlening. Het is per 1999 opgericht door Ronald de Nooijer en gevestigd in het Zeeuwse Nieuwerkerk.

In 1999, heeft MoniSoft ervaring in IT ?"
Jawel. De eigenaar heeft een jarenlange ervaring (> 20 jaar) opgedaan bij zijn huidige en bij vorige werkgevers. Dat betreft zowel het bedrijfsleven als rijksoverheid. Daar heeft hij erg veel vrije tijd gestoken in het ontwikkelen van diverse softwarepakketten en internet-sites. In veel gevallen wordt de eigenaar van MoniSoft bij zijn werkgever gezien als de helpdesk op gebied van computervraagstukken. De kennis die opgedaan is met deze ervaringen is hij nu in de praktijk gaan brengen voor derden.

"Waarom is MoniSoft ontstaan?"
De eigenaar van MoniSoft merkte in de dagelijkse praktijk dat veel ondernemingen in het midden - en klein bedrijf problemen hebben met het vinden van een geschikte partner in IT-dienstverlening. Grote gerenommerde softwarehuizen zijn vaak erg duur en zitten niet te wachten op kleine klantjes.

"Is de eigenaar van MoniSoft nu alleen nog maar voor MoniSoft bezig ?"
Nee, omdat de eigenaar momenteel nog steeds arbeid in loondienst verricht, houdt dit in dat veel, c.q. bijna alle werkzaamheden voor derden in vrije tijd worden uitgevoerd.

"Kan ik dan wel zaken doen met MoniSoft tijdens de gewone kantooruren ?"
Jawel. MoniSoft is altijd bereikbaar en als er zaken moeten worden doorgenomen, kan dat bijna altijd tijdens normale kantooruren.

"Kan MoniSoft laten zien wat er tot nu toe is gepresteerd ?"
Gedeeltelijk. Naar een van de producten kijkt u op dit moment.
Maar, omdat integriteit bij MoniSoft hoog in het vaandel staat, kan hier echter geen software getoond worden die voor klanten en/of werkgevers is gemaakt. De internet-sites die zijn gemaakt zijn tot nu toe bijna alleen voor intranet gebruik en daarom niet op het wereld wide web (www) te zien.

"Maar hoe weet men dan wat MoniSoft allemaal kan en wat niet ?"
Bij een persoonlijk gesprek wordt dit gauw duidelijk. Verder kan voor specifieke vragen het reactieformulier worden ingevuld en toegezonden aan MoniSoft. Maar om een globaal idee te geven van de mogelijkheden wordt hier een klein overzicht gegeven van een aantal pakketten:

  • diverse administratieprogramma's voor het bijhouden van uitgevoerde opdrachten en de bijbehorende relaties;
  • diverse programma's voor het automatisch verwerken van data uit aan de PC gekoppelde apparatuur;
  • diverse programma's voor het gecontroleerd bijhouden van regelmatig uit te voeren taken voor individuen en/of groepen;
  • diverse programma's voor het bijhouden van erg specifieke administraties betreffende bijvoorbeeld werktuigsporen, kogeladministraties, vezelsamenstellingen, ect, ect;
  • diverse sjablonen (automatische documentopmaken) voor MS Office pakketten;
  • diverse intranet-sites en applicaties en internet-sites.

"Kan ik wel referenties krijgen van al die software pakketten ?"
Dat kan. Neem contact op met MoniSoft.

"Is MoniSoft alleen wereldberoemd in Zeeland?"
Nee, ook ver daar buiten. De softwarepakketten die voor de rijksoverheid zijn gemaakt, zijn in diverse landen in Europa en zelfs in Canada en AustraliŽ terecht gekomen. Alleen bestond toen de naam MoniSoft nog niet.

"Hoe groot is de kans dat mijn opdracht (goed) wordt uitgevoerd ?"
Als MoniSoft de opdracht aanneemt, is die kans zeer groot. Betrouwbaarheid en integriteit vindt MoniSoft heel belangrijk. Er zal altijd worden gestreefd naar een zo tevreden mogelijke klant. Vooraf wordt een scope geschreven voor het geheel. Tussentijds wordt samen gekeken of alle wensen worden verwerkt. Achteraf krijgt de klant de mogelijkheid eerst te testen voordat het pakket wordt overgedragen.

"Klinkt goed, maar wat kost me dat allemaal ?"
Omdat het altijd om maatwerk gaat bij MoniSoft, is dat moeilijk te zeggen. Het kost in ieder geval een fractie van het bedrag dat bij een gerenommeerd software huis betaald zou moeten worden.

 

 
   
MoniSoft © copyright 2008  


COMPUTER REPARATIE ZIERIKZEE ZEELAND SOFTWARE VIRUS HULP WINKEL SERVICE WEBHOSTING WEBPAGINA FRONTPAGE STORING