home     |     contact
 
Home
Over MoniSoft
Producten/Diensten
Portfolio
Support
Contact
 
     
 
 
 Advies en begeleiding MoniSoft
 

 

Advies

MoniSoft kan worden gevraagd om bij bepaalde technische problemen een klant van advies te voorzien.

"Waar bestaat dat advies dan uit ?"
Advies kan erg breed spectrum hebben. Men kan hierbij bijvoorbeeld denken aan advies over softwarepakketten, randapparatuur, koppeling tussen apparaten, etc.

"Hoe gaat MoniSoft met adviezen om ?"
Als een klant een verzoek tot advies doet, zal MoniSoft eerst aangeven of aan het verzoek kan worden voldaan. Werkzaamheden die verband houden met het verzoek zullen voor het geldende uurtarief worden afgehandeld. Uiteraard binnen de grenzen die gesteld zijn door de opdrachtgever.

"Weet MoniSoft dan alles ?"
Nee, veel. Door jarenlange ervaring heeft MoniSoft veel kennis vergaard en ... wat MoniSoft niet weet, kan altijd nog worden opgezocht. Maar als het echter helemaal buiten het kennisgebied van MoniSoft valt, dan zal de opdracht niet worden aangenomen.
Voor hele specialistische vragen zijn er hele specialistische buro's (met hele specialistische prijzen).

 

Begeleiding

Voor het volbrengen van niet-standaard software - en/of hardware projecten kan het nodig zijn om extra kennis in huis te halen. MoniSoft kan hierbij van dienst zijn.

"Waar bestaat die begeleiding dan uit ?"
Dit kan bijvoorbeeld zijn het over de schouder mee kijken bij het uitvoeren van bepaalde niet standaard taken. Als er dan vragen of problemen ontstaan gaat er geen kostbare tijd verloren.

"Aan wat voor soort niet standaard taken wordt dan gedacht ?"
Als er bijvoorbeeld wordt overgegaan op een nieuw softwarepakket, waarbij de bestaande gegevens geconverteerd moeten worden.

Of, ander voorbeeld,  als u zelf uw internet-webpagina's wilt gaan aanmaken en op het wereld wijde web zetten, is het erg verstandig daar iemand met kennis bij aanwezig te hebben. Dit kan erg veel tijd en frustratie voorkomen.

"Wat moet ik doen als ik MoniSoft wil inschakkelen voor mijn project ?"
Gewoon even contact opnemen. Dat kan via het reactieformulier

 
   
MoniSoft © copyright 2008  


COMPUTER REPARATIE ZIERIKZEE ZEELAND SOFTWARE VIRUS HULP WINKEL SERVICE WEBHOSTING WEBPAGINA FRONTPAGE STORING